ورزشگاه پارک دو پرنس پاریس مکانی که شب گذشته میزبان دو تیم پی‌.اس‌.جی (پاری‌سن‌ژرمن)‌ و چلسی بود از ۲ میهمان ویژه پذیرایی کرد.

سر الکس فرگوسن و دیوید بکهام ۲ چهره شناخته شده سال‌های گذشته منچستر یونایتد برای تماشای بازی دو تیم به این ورزشگاه آمدند.



حضور این ۲ در پاریس در حالی اتفاق افتاد که هواداران منچستر و بیشتر فوتبالی‌ها از ماجرای کتانی و رختکن که در نهایت منجر به اختلاف و رفتن بکهام از جمع شیاطین سرخ شد،‌ خبر دارند.

فصل ۲۰۰۳- ۲۰۰۲، سالی که بکهام رختکن اولترافولد را ترک کرد را همه به خاطر دارند، در آن سال فرگوسن به دلیل شکست نیمه اول مقابل آرسنال در جام حذفی در ختکن منچستر با خنده تلخ بکهام مواجه شد که همین موضوع عصبانیت فرگی را در بر داشت و او نیز با پرتاب یک کتانی به صورت بکهام پیشانی وی را شکافت و همین موضوع در نهایت به خروج اسطوره شیاطین سرخ منجر شد.