برنامه سفید ویژه برنامه ای با عنوان بزرگداشت زاون قوکاسیان و جایگاه پژوهش در سینمای ایران خواهد داشت.

در این برنامه علاوه بر آخرین تصاویری که از زاون به یادگار مانده، مستندی درباره این پژوهشگر به همراه گزارشی از مراسم های مختلفی که به مناسبت درگذشت او برگزار شده پخش خواهد شد.

همچنین برنامه سفید گفت و گویی اختصاصی با مسعود کیمیایی انجام داده که همراه با مصاحبه هایی با محمد رضا اصلانی، جواد طوسی، جمشید ارجمند و سینما گران دیگر در این شب پخش می شود.

مهمانان این برنامه مهرداد اسکویی کارگردان سینما و رضا مهیمن مستندساز خواهد بود. مهیمن از صمیمی ترین دوستان زاون بوده و با مستندی درباره زاون در جشنواره حقیقت امسال حضور داشته است.

برنامه سفید به تهیه کنندگی سعید بشیری و داوود آجرلو هر شب ساعت ۲۳ به صورت زنده از شبکه آموزش سیما روی آنتن می رود.



** ژاله علو نمایش رادیویی نفرین زمین آگاتا کریستی را کارگردانی می کند

نمایش رادیویی نفرین زمین از مجموعه داستان های آگاتا کریستی فردا (روز چهارشنبه ۶ اسفندماه) به کارگردانی ژاله علو از رادیو نمایش پخش می شود.

نمایش نفرین زمین را فریده دلیری تنظیم رادیویی کرده و ماجرای عمارتی قدیمی و زیبا که در محله کولی آباد به مزایده گذاشته شده است ولی در میان مردم شایعه است که کولی ها آن را نفرین کرده اند؛ در ادامه زوج جوانی آن عمارت را می خرند و اتفاقاتی برای آن ها می افتد.

این نمایش با هنرمندی امیر جوشقانی ، هرمز سیرتی ، مهین فردنوا ، احمد لشینی ،نازنین مهیمنی ، ماندانا اصلانی وتهیه کنندگی زهرا عبداله زاده تولید شده است.

بر اساس این خبر نمایش نفرین زمین ساعت ۱۵.۳۰ از رادیو نمایش پخش می شود.



** انتصاب رئیس جدید برای باشگاه خبرنگاران جوان

پیمان جبلی معاون خبر صدا و سیما طی حکمی علی محمد صالحی را به سمت رئیس باشگاه خبرنگاران جوان منصوب کرد.



**بررسی آماری و توصیفی لغزش در افراد معتاد در «خانواده ها بدانند»

شبکه آموزش سیما با برنامه خانواده ها بدانند این چهارشنبه به تبیین فرآیند لغزش در معتادان خواهد پرداخت.

بسیاری از معتادان بارها برای ترک مصرف مواد اعتیاد آور اقدام کرده اند و دوباره دیر یا زود به تمایل خود برای مصرف مجدد، پاسخ مثبت داده اند به همین منظور برنامه خانواده ها بدانند روز چهارشنبه ۶ اسفند ماه با حضور محمد فرهودیان به تبیین فرآیند لغزش در معتادان می پردازد.

همچنین در برنامه این هفته علاوه بر بررسی آماری و توصیفی لغزش در افراد معتاد، راهکارهای عملی در پیشگیری از عود مجدد بیماری اعتیاد ارائه خواهد شد.

مجموعه خانواده ها بدانند به تهیه کنندگی سید جلال چاوشیان و کارگردانی جمشید بیات ترک و اجرای امیرحسین مدرس هر چهارشنبه ساعت ۲۰ از شبکه آموزش سیما روی آنتن می رود.



**بازگشت قصه های گلنار به تلویزیون

تولید سری دوم مجموعه پویانمایی قصه های گلنار آخرین مراحل فنی را در سیمای مرکز خراسان رضوی طی می کند.

تهیه کننده و کارگردان مجموعه قصه های گلنار با اشاره به پخش سری اول این مجموعه در شبکه های استانی، پویا و شما و استقبال از سوی مخاطبان و منتقدان در جشنواره های مختلف گفت: به این دلیل عوامل تولید قصه های گلنار تولید سری دوم این مجموعه را آغاز کردند.

محمدرضا شهابی توجه به بعد آموزشی در این مجموعه را یادآور شد و افزود: خط داستانی در همه قسمت های مجموعه موضوع خشکسالی است. اما هر قسمت داستانی مجزا دارد. وی گفت: هم اکنون آخرین مراحل فنی کار در حال انجام است و تا پایان امسال برای پخش آماده می شود.