عبدالرضا رحمانی فضلی پیش از ظهر امروز در بازدید از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان طی سخنانی با اشاره به اینکه برای بیمه معتادان در سال آتی اعتبار لازم تخصیص داده شده است، افزود: میزان اعتبار در نظر گرفته شده ۳۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به فعالیت دو نوع مرکز در خصوص درمان معتادان اظهار کرد: مراکز ماده ۱۵ مخصوص کسانی است که داوطلبانه به دنبال درمان اعتیاد هستند و مراکز ماده ۱۶ مربوط به معتادانی است که از سوی پلیس معرفی می‌شوند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در سال آتی مراکز درمان اعتیاد تقویت می‌شوند، بیان کرد: ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی صنعتی که از معتادانی که اعتیاد خود را ترک کرده‌اند، استفاده می‌کنند در دستور کار است تا از این طریق زمینه آموزش و اشتغالزایی این قشر فراهم شود.

وی با اشاره به پایین بودن ظرفیت مرکز درمان معتادان تهران بیان کرد: ظرفیت این مرکز در سال آینده به ۱۰ هزار نفر می‌رسد.