بهاروند با اذعان به این که استفاده از انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز حق تمامی اعضای آژانس است، به وضعیت عربستان سعودی نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت های این کشور که بسیار غیرشفاف است و از پذیرش بازرسان آژانس نیز استنکاف می ورزد، موجب نگرانی است و آژانس باید بتواند فعالیت های راستی ازمایی خود را در این قبیل کشورها انجام دهد.
مدیرکل آژانس نیز با مثبت خواندن همکاری های ایران و آژانس و همچنین سطح فعالیت های راستی آزمایی در ایران، ایران را شریک مهمی برای آژانس خواند.
بهاروند با گروسی دیدار کرد
ساعت24-برابر اعلام نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین، محسن بهاروند، معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه که برای شرکت در اجلاس شورای حکام در وین حضور دارد، با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، دیدار و گفتگو کرد.
بهاروند در این دیدار، با اشاره به همکاری های گسترده ایران و آژانس، بر ضرورت عدم تاثیرپذیری آژانس از فشارهای سیاسی برخی کشورها با هدف ایجاد انحراف در تعاملات فیمابین، تاکید کرد. معاون وزیر امور خارجه کشورمان همکاری ها در فضایی سازنده و بدور از تاثیرپذیری طرف های ثالث را به نفع دو طرف و تمامیت آژانس خواند. وی، همچنین با قدردانی از کمک های آژانس برای مبارزه با کرونا در ایران، همکاری های فنی را جزئی مهم و لاینفک در ماموریت آژانس شمرد.
نظرات کاربران