سعید سلطانی در گفت و گویی، اظهار کرد: عده‌ای که از واردات منافعی دارند، هر زمان که منافع خود را در خطر می‌بینند شایعاتی مانند کمبود و نیاز به واردات را پخش می‌کنند اما در حال حاضر هیچ کمبودی برای تامین نیاز کشور به گوشت قرمز وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر قیمت خرید هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یا گوساله از دامداران ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است در حالی که قیمت تمام شده آن برای دامداران حداقل ۲۲ هزار تومان است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران ادامه داد: حتی با در نظر گرفتن نرخ ۲۲ هزار تومان برای خرید یک کیلوگرم گوشت قرمز در دامداری، قیمت منطقی برای این محصول در بازار مصرف نهایتا ۲۸ هزار تومان است.

طبق اعلام اتحادیه مرکزی دامداران، میزان تولید گوشت قرمز در سال حدود ۸۰۰ هزار تن و مصرف سرانه آن حدود ۱۱ کیلوگرم بوده که نسبت به سال‌های گذشته روند کاهشی داشته است.