جایزه بزرگ این فستیوال که به پرتقال لوکزامبورگ مشهور است به ارزش ۱۰ هزار یورو به برگزیده جشنواره اهدا خواهد شد. ژاپن و هند مقاصد بعدی «جنایت بی‌دقت» هستند. این فیلم پس از حضور در فستیوال «توکیوفیلمکس» ژاپن، در برنامه‌ای با عنوان «کیوتو توکیوفیلمکس»، چهار نمایش در کیوتو خواهد داشت و هم اکنون برای حضور در جشنواره چنای هند هم آماده می‌شود. هجدهمین دوره جشنواره فیلم چنای هندوستان از سی بهمن به مدت ۱۰ روز برگزار می‌شود و تازه‌ترین ساخته شهرام مکری ۲ نمایش در این جشنواره خواهد داشت. «جنایت بی‌دقت» به تهیه‌کنندگی نگار اسکندرفر، محصول موسسه فرهنگی و هنری کارنامه است. اسکندرفر امیدوار است شرایط نمایش و اکران عمومی فیلم هر چه زودتر در ایران فراهم شود.

جمشید مشایخی بر پرده سینماها
«اینجا هم باران می‌بارد» که فیلمی اکران نشده با بازی زنده‌یاد جمشید مشایخی است، با پایان نمایش فیلم‌های جشنواره در شهرستان‌ها، از این پس سینماهای بیشتری را در اختیار خواهد داشت. به گزارش ایسنا، «اینجا هم باران می‌بارد» به کارگردانی نادر طریقت در سال 1397 ساخته شده و این روزها در سینماها در حال اکران است. این فیلم با موضوع اجتماعی با حضور بازیگرانی همچون مریم بخشی، احمد نجفی، اتابک نادری، زهرا داوودنژاد، احمدرضا اسعدی، بیوک میرزایی، محمد برسوزیان، رسول نجفیان و محمد ضیایی است که جمشید مشایخی هم در آن بازی داشته و حالا پس از حدود دو سال از درگذشت این هنرمند به اکران رسیده است. پخش این فیلم برعهده دفتر فیلمسازان مولود است و حبیب اسماعیلی (مدیر دفتر پخش) بر لزوم حمایت صدا و سیما و شهرداری در تبلیغ فیلم‌های روی پرده تاکید می‌کند. البته به گفته او تیزر «اینجا هم باران می‌بارد» تاکنون چند باری از تلویزیون پخش شده ولی با این حال با توجه به آمار مخاطب فیلم در 6 روزی که از اکرانش آغاز شده، باز هم لازم است اطلاع‌رسانی بیشتری برای فیلم‌ها انجام شود. وی همچنین اضافه می‌کند که در تهران سینماهای نمایش‌دهنده این فیلم بیشتر می‌شوند و از آنجا که تا 25 بهمن نمایش فیلم‌های جشنواره در شهرهای دیگر ادامه داشته، تعداد سالن‌های شهرستان‌ها نیز به مرور افزوده خواهد شد. «اینجا هم باران می‌بارد» قصه خانواده چهار نفری است که با دنیایی از مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند. مادر خانواده در پی این است تا تنها آرزوی پسر نیمه بینای خود را برآورده کند که خود این ماجراهایی را در پی‌دارد.

فیلم جدید مسعود کیمیایی به نیمه رسید
فیلمبرداری فیلم سینمایی «خائن‌کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی و تهیه‌کنندگی علی اوجی به نیمه رسید. امیر آقایی، سارا بهرامی، پانته‌آ بهرام، پولاد کیمیایی، اندیشه فولادوند، سام درخشانی، حمیدرضا آذرنگ و مهران مدیری از بازیگران فیلم «خائن‌کشی» هستند. «خائن‌کشی» سی‌امین فیلم مسعود کیمیایی است که فیلمبرداری‌اش به نیمه رسیده و همچنان در تهران ادامه دارد. عکس صحنه فیلم از احمدرضا شجاعی است.