مرد پلید که عامل انتشار فیلم‌های خصوصی یک زن در ایلام بود شناسایی شد.

رئیس پلیس فتا ایلام از کشف یک پرونده ایجاد مزاحمت با انتشار فیلم‌های خصوصی و خانوادگی در این استان خبر داد.

سرهنگ "علی جمالی" رئیس پلیس فتا ایلام در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان خانم به این پلیس و طرح شکایت با این موضوع که شخصی در اینستاگرام برای وی ایجاد مزاحمت کرده و تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های خصوصی و خانوادگی وی می‌کند، پرونده‌ای در این پلیس تشکیل شد.

وی افزود: پس از تشکیل پرونده و انجام تحقیقات اولیه از شاکی، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا ایلام ادامه داد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی توسط کارشناسان این پلیس متهم با هویت معلوم شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی دستگیر شد.

شیطان صفت ایلام بازداشت شد / آبروی یک زن را برد

این مقام مسئول با اشاره به اینکه متهم در برابر مستندات موجود به جرم ارتکابی خود اعتراف کرد، بیان داشت: متهم با دسترسی به فیلم‌های خصوصی و خانوادگی شاکی، برای وی ایجاد مزاحمت کرده و با تهدید به انتشار آن‌ها قصد اخاذی از وی را داشته است، که در نهایت متهم به همراه مستندات و سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شد.

سرهنگ جمالی توصیه کرد: شهروندان اطلاعات خود به خصوص تصاویر و فیلم‌های خصوصی و خانوادگی خود را بر روی گوشی‌های تلفن همراه خود نگهداری نکنند و در فضای مجازی از بارگذاری و به اشتراک گذاشتن آن‌ها خودداری کنند

رکنا