کد خبر 566045

مرکل در استانبول

ساعت24-آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که به ترکیه سفر کرده گفت که در دیدارش با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، درباره تمرکز بر پیروی از روش‌های دیپلماتیک و سیاست گذاری در شرق مدیترانه و جزیره قبرس گفت‌وگو کرده است.

html>

به نقل از اسپوتنیک، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در کاخ "هوبر" شهر استانبول دیدار کرد.

صدراعظم آلمان در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: گفتگوها با اردوغان بر لزوم ادامه دیپلماسی و سیاست در شرق مدیترانه و جزیره قبرس متمرکز است.

مرکل همچنین گفت که با رئیس جمهور ترکیه درباره وضعیت سوریه و لیبی گفتگو کرده است.

او افزود: ما بر بحران سوریه و نقش موثر ترکیه در پذیرش بسیاری از شهروندان سوری تمرکز کردیم.

صدراعظم آلمان گفت: حمایت اتحادیه اروپا از ترکیه در زمینه مهاجران ادامه خواهد داشت. ما می خواهیم از قاچاق انسان جلوگیری کنیم. این یک ضرورت و شرط است که اتحادیه اروپا در این زمینه از ترکیه حمایت کند.

اردوغان گفت: امیدوارم کارهای موفقی که با همکاری مرکل انجام داده‌ایم در دولت جدید نیز به همین شکل ادامه یابد. در دیدارهای امروز با خانم مرکل ، ما به طور مفصل در مورد موضوعات در دستور کار خود به ویژه روابط دوجانبه بحث کردیم.

وی افزود: جامعه ترکیه در آلمان مهمترین جنبه اجتماعی روابط ما را تشکیل می دهد ، این ثروت مشترک ما را تشکیل می دهد. من اطمینان دارم که صدراعظم در آینده نقش مهمی در دوستی ترکیه و آلمان خواهد داشت. متأسفانه نژادپرستی ، اسلام هراسی و بیگانه هراسی همچنان مشکلات اصلی جامعه ترکیه در اروپا است.

اردوغان گفت: اگر دولت های ائتلافی وجود نداشت ، روابط آلمان و ترکیه می توانست به جای دیگری برسد. دولت های ائتلافی همیشه کار را با مشکل مواجه می کنند.

انتهای پیام