' بروکلی لوراتا لینچ ' دادستان نیویورک با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، پلیس نیویورک روز پنجشنبه ۲ زن را که تلاش می کردند بمب بسازند و آن را برای انجام عملیات تروریستی بکار ببرند بازداشت کرده است.
به گزارش از نشریه فرانسوی لوپوئن، این ۲ زن عضو داعش تصمیم داشتند با ساخت این بمب در آمریکا به عملیات تروریستی اقدام کنند.
مقامات محلی اعلام کردند، این ۲ زن به نام های « نوئل ولنتزاس» ۲۸ ساله و « آسیا سیدیک» ۳۱ ساله با ملیت آمریکایی تا روزهای گذشته در یک آپارتمان در محله کینز نیویورک زندگی می کردند.
بنابر این گزارش، این دو متهم از اوت سال ۲۰۱۴ میلادی تلاش زیادی می کردند تا با ساخت بمب به عملیات تروریستی در آمریکا دست بزنند.
این ۲ زن که از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون توسط یک مامور پوششی پلیس فدرال آمریکا ( اف بی آی) زیر نظر بودند بارها اعلام کرده بودند که عضو تروریست های داعش هستند و از آن ها حمایت می کنند.
به گزارش ساعت 24 به نقل از ایرنا،دادستان نیویورک در ادامه اظهار داشت، سیدیک یکی از این دو متهم در سال ۲۰۰۹ میلادی اشعاری نوشته بود که توسط القاعده مورد استقبال و حمایت قرار گرفته است.
دادستان نیویورک تاکید کرد که اسامه بن لادن رهبر گروه تروریستی القاعده برای « ولنتزاس» یک قهرمان بدون چون و چرا بوده است.
کد خبر 57414
2 زن داعشی در امریکا دستگیر شدند
لینک کوتاه:
https://www.saat24.news/news/57414
اخبار مرتبط
- تداوم حملات اسرائیل به غزه؛ ۲۲ فلسطینی در یک روز شهید شدند
- بازداشت نزدیک به ۴۰۰ نفر در فرانسه به اتهام ارتباط با آتشسوزیهای اخیر
- چهارده نفر جان باختند و هزاران نفر بیخانمان شدند در نتیجه بارشهای سنگین و سیل در جنوب هند
- ادعای رسانههای عبری: اسرائیل از طریق پست ترامپ متوجه شد او حمله به ایران را لغو کرده است
- هیئت صلح: پیشرفت آتشبس غزه به پایبندی اسرائیل و حماس بستگی دارد
نظرات کاربران