مهدی چمران در واکنش به تذکر اعضای شورای شهر با بیان اینکه تذکر امانی در مورد وضعیت سازمان فناوری مکتوب شود تا بتوانیم آن را پیگیری کنیم، گفت: در مورد رایگان یا نیم بها کردن کرایه حمل و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا زمانی محقق می‌شود که وسیله سوار شدن داشته باشیم. در حالیکه اتوبوس و واگن مترو به اندازه کافی نداریم و ۱۰ سال است که واگن مترو خریداری نشده است.

وی با بیان اینکه در گذشته واگن‌های مترو به جای تعمیر رها شده و از آنها قطعه برداری کردند، افزود: حالا امروز همان‌ها طلبکار شدند. البته ما نمی‌خواهیم بگوییم که شما چه کردید و این شرایط تقصیر ما نیست. چرا که این وضعیت بچه بازی است اما باید بگویم که به جای آلودگی هوا آلودگی سیاسی گرفتیم و باید این مسئله رفع شود.

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه ما هر ساله در تعیین نرخ کرایه وسایل حمل و نقل عمومی بلیت را خیلی گران نمی‌کنیم تا مردم بتوانند سوار اتوبوس و مترو شوند، گفت: حالا پیشنهاد دادند که شهردار را عوض کنیم و فکر می‌کنند که ما منتظر پیشنهاد حضرات هستیم که شهردار را عوض کنیم؛ اما حالا در مورد شهرهای دیگر چه می‌گویند؟ قزوین، اصفهان، قم و ... هم هوا آلوده است که این ربطی به تهران ندارد.

وی افزود: این فریبکاری و تقصیر یکدیگر انداختن و یا سوءاستفاده کردن از شرایط، درست نیست.