مشاهدات میدانی خبرنگار ایسنا از بازار ارز در میدان فردوسی نشان می‌دهد از تب و تابی که هفته گذشته در بازار ارز وجود داشت، کاسته شده است. دلال‌های بازار، قیمت خرید خود را ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت فروش را ۶۰ هزار تومان اعلام می‌کنند. البته می‌توان از برخی از آن‌ها، قیمت‌هایی تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم برای فروش گرفت.

البته در مرکز مبادله قیمت هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش نسبت به روز کاری قبل به‌ ۴۳ هزار و ۱۸۰ تومان رسیده و حواله دلار نیز به‌نرخ ۴۰ هزار و ۲۴۲ تومان معامله می‌شود. همچنین قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۴۷ هزار و ۱۸۷ تومان و نرخ حواله یورو با افزایش به ۴۳ هزار و ۹۷۷ تومان رسید.

در این زمینه اصغر بالسینی - سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران- در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: بر اساس میزان عرضه و تقاضا، نرخ حواله و اسکناس دلار تعیین می‌شود. نوسانات قیمتی یک موضوع طبیعی است و بر اساس پاسخگویی به نیازهایی است که از سوی بانک مرکز باید تامین شود.

: