به گزارش ایسنا، علی سعیدی در یک برنامه تلویزیونی ضمن ارائه گزارش از عملکرد مرکز مبادله ارز و طلا در سال جاری گفت: از ابتدای امسال تا امروز (۲۵ فروردین ماه) در چهار گروه ارزهای تخصیصی شامل کالاهای اساسی، نیازهای بازرگانی، ارز اشخاص و ارز خدماتی در مجموع یک میلیارد و ۷۸۸ میلیون دلار ارز از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران تخصیص داده شده است.

سعیدی اظهار کرد: در حوزه کالاهای اساسی که شامل مواد غذایی از جمله گندم، ذرت، دانه‌های روغنی و دارو می‌شود، ‌۳۹۳ میلیون دلار ارز تامین شده است. همچنین در حوزه نیازهای بارزگانی که ارز آن به ارز نیمایی موسوم است و شامل مواد اولیه، ابزارآلات و ماشین آلات می‌شود، ۹۲۳ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.

وی افزود: در این مدت در حوزه ارز اشخاص که تامین ارز از محل صادرات صورت می‌گیرد، ۳۹۶ میلیون دلار و همچنین در بخش ارز خدماتی که شامل ۶۳ ردیف مانند ارزهای درمانی، نیاز شرکت‌های هواپیمایی و دانشجویان است، معادل ۷۶ میلیون دلار ارز تخصیص داده شده است.

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران خاطر نشان کرد:‌ این تامین ارز با استفاده از ارزهای مختلف مانند یورو، درهم، یوان و دلار صورت گرفته، اما معادل دلاری آن محاسبه و اعلام می‌شود و از این پس، آمار تفکیکی مربوط به تخصیص ارز در این مرکز به صورت منظم منتشر می‌شود.