علی بابایی کارنامی رو سه شنبه در جشن کارگران و بازنشستگان مازندران افزود : در سال گذشته ۳۴۰ هزار نفر سبد کالا را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح آموزش کارگران ساختمانی ۵۰درصد در حوادث کار استان کاهش صورت گرفت، گفت: در سال جاری برای کارگران فاقد مسکن نیز برنامه های در نظر گرفته شده است.

وی به بحث اشتغال و حمایت از آن در استان اشاره و اظهارداشت: مشکلات نساجی مازندران پس از سالها در دولت تدبیر و امید با تلاش استاندار این استان مرتفع ولی احیای آن هنوز با مشکلاتی مواجه است.

وی به ایجاد مجتمع رفاهی، تفریحی و ورزشی برای کارگران در برخی از شهرهای استان اشاره کرد و افزود: در بحث ارائه تسهیلات به کارگران اقدامات مثبتی در مازندران انجام شده است.

بابایی کارنامی با اعلام اینکهاذعان داشت: وی بیان کرد: شهرداری های استان برای ساماندهی کارگران ساختمانی و میادین باید اقدامات موثری انجام دهند.