به گزارش پایگاه پلیس لرستان، یدالله فرخی در پی‌ دریافت اخبار و اطلاعاتی مبنی بر جابه‌جایی یک محموله مواد مخدر توسط دو نفر در پوشش مسافرت خانوادگی با یک دستگاه وانت مزدا از استان‌های جنوبی به لرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و تشکیل اکیپ ویژه در محور ورودی شهرستان خرم‌آباد از سمت جنوب مستقر شده و با مشاهده وانت مزدا آن را توقیف کردند.

فرخی افزود: یک زن و یک مرد قاچاقچی در این رابطه دستگیر شدند و در بازرسی از خودرو ۱۴ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در کف اتاق وانت مزدا جاساز شده بود، کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان ضمن تشکر از همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در این عملیات موفقیت‌آمیز، گفت: قاچاقچیان همراه مواد مکشوفه تحویل مراجع قضایی شدند.