س از حمله موشکی سپاه پاسداران به اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و سران ارتش این کشور بلافاصله واکنش نشان دادند و تهدید کردند این اقدام ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند. بسیاری از متحدان اسرائیل حمله موشکی ایران به اسرائیل را محکوم کردند.

کاخ سفید پس از گفت‌وگوی تلفنی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد، طرفین توافق کردند که در روزهای آینده "در تماس نزدیک" بمانند. با توجه به عملیات نظامی اسرائیل در لبنان، بایدن به نتانیاهو گفته است که "ضرورت دارد آسیب به غیرنظامیان به‌ ویژه در مناظق پرجمعیت بیروت به حداقل ممکن برسد".

بایدن و نتانیاهو روز چهارشنبه ۹ اکتبر (۱۸ مهر) بعد از گذشت هفت هفته و برای اولین‌بار پس از تهاجم زمینی اسرائیل به لبنان، با یکدیگر تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

دویچه وله