به گزارش ایرنا، محمدرضا فرزین روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک طرح گردشگری در نوشهر از توافق بانک مرکزی با وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای ارائه تسهیلات به بخش گردشگری خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۰ هزار میلیارد ریال به صورت جداگانه برای تسهیلات بخش گردشگری تخصیص داده شد.

وی افزود: تخصیص ارز برای بخش‌های مختلف اقتصادی کشور توسط سه وزارتخانه انجام می‌شود اما در بخش گردشگری مسئولیت مستقیم به وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سپرده شد.

رئیس کل بانک مرکزی ابراز امیدواری کرد با شرایطی که در سال جدیدایجاد می‌شود ارز بیشتری نیز برای تجهیز هتل‌ها و مراکز گردشگری اختصاص یابد.

روز گذشته سه شنبه با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و شماری از مسوولان کشوری و استانی یک طرح مهم گردشگری در نوشهر به بهره‌برداری رسید.