اکسپوی میلان ۲۰۱۵ در حالی کار خود را از اول می (۱۱ اردیبهشت) آغاز کرده است که دولت ایتالیا قصد دارد با کمک سفرای خود که از چهره‌های محبوب و صاحب نفوذ انتخاب شده‌اند، چشم‌انداز جذب ۲۰ میلیون نفر در طول مدت شش ماه برگزاری را محقق کند.

جورجیو آرمانی

«جورجیو آرمانی»، طراح لباس معروف ایتالیایی به عنوان سفیر ویژه اکسپو میلان فعالیت می‌کند و درکنار او منتخبی از چهره‌های سرشناس اعم از نویسنده، ورزشکار، فیلسوف، بازیگر، موسیقیدان، معمار و ... او را در این امر یاری خواهند کرد.

«کاکا»، ستاره مشهور برزیلی سابق باشگاه میلان، «جان لوئیجی بوفون»، دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال ایتالیا، «خاویز زانتی»، ستاره آرژانتینی تیم فوتبال اینترمیلان و «دمیتریو آلبرتینی»، مدافع سابق تیم ملی ایتالیا از جمله چهره‌های سرشناس ورزشی هستند که به عنوان سفیر اکسپو میلان ۲۰۱۵ فعالیت خواهند کرد.

«سامانتا کرستوفرتی»، فضانورد ایتالیایی نیز جدیدترین فردی است که به جمع سفرای اکسپو میلان ۲۰۱۵ پیوسته است.

۱۴۰ کشور شرکت‌کننده در این نمایشگاه بزرگ و عظیم که در محیطی به مساحت یک میلیون متر مربع برگزار می‌شود، به نمایش آخرین تکنولوژی‌های خود برای ارائه غذای سالم و ایمن برای همه ساکنین زمین و در عین حال حفظ توازن در منابع زمین می‌پردازند و در واقع سکویی است برای تبادل ایده و راه‌ حل‌ها با محوریت غذا و تغذیه.

پیش‌بینی می‌شود در طول شش ماه برگزاری اکسپو میلان روزانه حداکثر بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار نفر از این مجموعه نمایشگاه‌های بزرگ و جذاب دیدن کنند.