کد خبر 660499

سکه همچنان در مدار ۱۲۷ میلیون تومانی

تهران- ایرنا- ایستادگی قیمت سکه در مدار بالای ۱۲۷ میلیون تومانی، تخصیص بیش از ۶۸۰۰ سکه طلا در هشتاد و نهمین حراج مرکز مبادله ایران و آغاز حراج شمش طلا از ۱۶ آذرماه، سه خبر مهم روز پنجشنبه بازار طلا و ارز تهران است.

 اتحادیه طلا و جواهر تهران، برای روز پنجشنبه ۱۳ آذر، قیمت هر اونس طلای جهانی را با ۱۳ دلار و ۳۳ سنت کاهش، ۴ هزار و ۱۹۹ دلار اعلام کرد.

بر این اساس، هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد بیش از ۱۶ هزار و ۳۲۰ تومانی نسبت به دیروز، ۱۲ میلیون و ۲۵۳ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار را با بیش از ۲۱ هزار و ۸۹۹ تومان افزایش ۱۶ میلیون و ۳۳۶ هزار تومان قیمت خورد.

در بازار مسکوکات طلا نیز هر سکه تمام طرح قدیم با ۵۴۰ هزار و ۸۰۷ تومان افزایش ۱۲۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه تمام طرح جدید با رشد ۴۲۶ هزار و ۴۶۵ تومانی ۱۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش رفت.

امروز در معاملات هر نیم‌سکه ۶۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شدند که نیم‌سکه، یک میلیون و ۱۵۲ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۱۵ هزار تومان و سکه گرمی ۶۳ هزار تومان افزایش قیمت داشت.

امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، تجار هر اسکناس دلار آمریکا را ۷۳ هزار و ۸۵۲ تومان، هر یورو را ۸۶ هزار و ۱۰۹ تومان و هر درهم امارات را ۲۰ هزار و ۱۰۹ تومان فروختند.