trong> دیگه چه خبر


البرادعی: نیازمند توافق جامع با ایران هستیم
مدیر کل سابق آژانس هسته ای طی کنفرانسی در ایتالیا ضمن ابراز امیدواری به نهایی شدن توافق هسته ای میان ایران و گروه «۱+۵» گفت: «ما نیاز به یک توافق جامع با ایران داریم.» به گزارش «ایرنا»، «محمد البرادعی» اظادامه داد: «تا زمانی که انسان های منطقی دو طرف میز مذاکرات نشسته اند، به توافق هسته ای با ایران خوشبین هستم و امیدوارم این گامهای برداشته شده نهایی شود». وی افزود: «البته ما می توانستیم ده سال پیش و با شرایطی بهتر برای غرب به این توافق برسیم. اکنون توافق با ایران سخت تر شده است. اگر تصمیم به غیر از مذاکره می گرفتیم تاثیری نداشت و تبدیل به یک جنگ جهانی می شد». «البرادعی» گفت: «در ده سال اخیر دو بار شاهد امکان رسیدن به یک توافق با ایران بودم و همچنین دوبار دیدم که بخاطر مسایلی این توافق بهم خورد. اکنون نیز شرایط به گونه ای است که کافی است کسی یک کبریت روشن کند».



شرط حج و زیارت برای از سرگیری اعزام‌ عمره
رئیس سازمان حج و زیارت ضمن درخواست از متقاضیان حج برای پرداخت قسط دوم تا ۲۰ اردیبهشت (امروز)، گفت«مجازات دو مامور خاطی کمترین درخواست ماست». سعید اوحدی در گفت‌وگو با « فارس» افزود:« ا بعد از مجازات این دو نفر با وزیر حج عربستان نشست برگزار می‌کنیم و آنها باید برای حفظ امنیت زائر تضمین اساسی بدهند و اگر حفاظت از زائر را تضمین کنند اعزام‌ها را از سر می‌گیریم».



راه حل هسته‌ای عربستان برای مقابله با ایران
<وال استریت ژورنال> نوشت: «توافق هسته‌ای که امریکا و قدرت‌های جهانی امیدوار به دستیابی به آن با ایران هستند، محدودیت‌هایی را برای برنامه هسته‌ای تهران ایجاد می‌کند. این توافق در حال تبدیل به ضرب‌الاجلی برای توسعه تسلیحات هسته‌ای توسط برخی از رقبای منطقه‌ای ایران شده است.» انتخاب به نقل از این نشریه گزارش داد، «عربستان سعودی از جمله کشورهایی است که به دنبال مقابله هسته‌ای با ایران است. دو کشور با نفوذ دیگر در منطقه یعنی ترکیه و مصر نیز ممکن است همین راه را بروند... این در حالی است که دولت باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا همواره تأکید دارد در صورت توافق هسته‌ای با ایران، دیگر نیازی نیست که کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عربستان در جهت دستیابی به توانمندی هسته‌ای گام بردارند.»




ادعایی درباره فروش پهپاد امریکا به ایرانی‌ها
>بی‌بی‌سی< به نقل از پلیس ولایت «نیمروز» در جنوب غرب افغانستان مدعی شد یک نفر به اتهام فروش لاشه یک فروند هواپیمای بدون‌ سرنشین امریکایی به «ایرانی‌ها» بازداشت شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، ژنرال محمدقسیم جنگل‌باغ، فرمانده پلیس «نیمروز» به< بی‌بی‌سی>گفت: «این هواپیمـــــــای بدون سرنشین کوچک تجسسی در یکی از محلات این ولایت در روزهای گذشته سقوط کرده بود.» وی مدعی شد که «این فرد با همکاری شماری از اشخاص دیگر این پهپاد را به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان به ایرانی‌ها فروخته بود، اما پیش از تحویل آن، فرد فروشنده از سوی پلیس نیمروز بازداشت شد.»




محدودسازی آیت الله هاشمی در دوره احمدی‌نژاد
محمد‌ هاشمی از ممانعت دولت احمدی‌نژاد از دیدار مقامات داخلی و خارجی با رئیس مجمع تشخیص خبر داد. او به< باشگاه خبرنگاران> گفت: «در دوره احمدی‌نژاد قدری وی مانع ایجاد می‌کرد. مثلاً اگر وزیر یا استانداری به دیدار آیت‌الله هاشمی می‌آمد، به واسطه این دیدار عزل می‌شد. نمونه دیگر تیم‌های خارجی بودند که پس از سفر به ایران خواستار ملاقات با ‌هاشمی بودند و پس از ارائه این درخواست به دفتر ریاست‌جمهوری، عنوان می‌شد آیت‌الله وقت ندارند. بعد سفیر آن کشور با دفتر آقای ‌هاشمی تماس می‌گرفت و عنوان می‌کرد مسئولان کشورمان خواستار ملاقات با شما بودند که ظاهراً آیت‌الله وقت نداشتند. حتی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه زمانی که برای دیدار با آیت‌الله با این موانع روبه‌رو شد، گفته بود آیت‌الله ‌هاشمی مانند پدر من است و من می‌خواهم حتماً با وی ملاقات داشته باشم اما پاسخی که به او ارائه شد، کماکان این بود که آیت‌الله وقت ندارند.&raquo