کد خبر 662082

خبرهایی از اعتراض‌های دانشجویی

ساعت 24 - در حالی که آموزش حضوری در نیمسال دوم از ابتدای هفته جاری در بیشتر دانشگاه‌ها آغاز شده و کلاسها در حال برگزاری است، حوالی ظهر امروز ـ پنجم اسفند ـ اخباری از تجمعات پراکنده دانشجویی در برخی دانشگاه‌ها منتشر شد. در این تجمعات حضور طیف‌های مختلف دانشجویان، سردادن شعارهای تقابلی و بروز تنش‌هایی میان برخی حاضران گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، تصاویر و ویدئوهای منتسب به برخی دانشگاه‌ها که امروز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده اما نشان می‌دهد محیط داخلی دانشگاه‌های تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، علم و صنعت، آزاد مشهد، شهید بهشتی، تربیت مدرس، معماری و هنر پارس تهران، شاندیز مشهد، سجاد مشهد و تعدادی دیگری از دانشگاه‌ها با برگزاری تجمعات همراه بوده است.

در دانشگاه صنعتی شریف، تجریشی رئیس دانشگاه در پیامی ویدیویی از دانشجویان خواسته است در تجمعات شرکت نکنند و به حفظ آرامش و امنیت دانشگاه کمک کنند.

او همچنین نسبت به هنجارشکنی‌ها در رفتارها و شعارهای برخی دانشجویان از مردم و خانواده شهدا عذرخواهی کرد.

تصاویر دیگری که از وضعیت امروز دانشگاه شریف منتشر شده جمعی از دانشجویان را نشان می‌دهد که پرچم ایران و تمثالی از حضرت علی(ع) را در محوطه دانشگاه به‌دست گرفته‌اند.

مطابق تصاویر منتشرشده از تجمعات در دانشگاه خواجه نصیر، فضای این دانشگاه با سردادن شعارهای تقابلی، درگیری میان برخی دانشجویان و تلاش برخی دیگر از حاضران برای پایان دادن به تنش‌ها همراه شده است.

آنچه در تصاویر منتشرشده دانشگاه علم و صنعت دیده می‌شود نیز نشان‌دهنده بروز تنش‌هایی میان دانشجویان، سردادن شعارهای سیاسی و حضور برخی در تجمعات با چهره‌هایی پوشانده شده است. 

در تجمع دانشگاه معماری و هنر پارس تهران نیز حاضران شعارهای تقابلی و سیاسی سر داده‌اند و عده‌ای نیز با تشویق از این تجمعات، حمایت کرده‌اند.