در ابتدای این برنامه عملکرد نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا بررسی شد. پرسپولیس در این بررسی بهترین عملکرد را نسبت به سه نماینده دیگر ایران در لیگ قهرمانان آسیا داشت.
نظرسنجی این هفته نیز به سبک برنامه ۲۰۱۴ انجام شد. از بینندگان نود خواسته شده بود تا نتیجه دیدار پرسپولیس و استقلال را پیشبینی کنند. در نهایت نیز ۵۰درصد شرکتکنندگان به پیروزی پرسپولیس، ۳۲ درصد به پیروزی استقلال و ۱۸درصد نیز به تساوی رای دادند. همچنین پرتکرارترین نتیجه ۲ بر یک به نفع پرسپولیس بود.
در بخش ابتدایی برنامه همچنین مستندی درباره زندگی علیرضا فغانی پخش شد. فغانی در این مستند گفت: نقطه تاریک زندگی من زمانی بود که درسم را ادامه ندادم و به سختی دیپلمم را گرفتم. در زمان نوجوانی برای یادگیری زبان انگلیسی اقدام کردم.
در بخش دیگری از برنامه صمد مرفاوی روی خط آمد تا توضیحاتی درباره درگیریهای رخ داده در دیدار تیمش برابر راه آهن ارائه کند. او در این باره اظهار کرد: ما در دقیقه ۹۳ ، بازی برده را واگذار کردیم و مهاجم آنها در محوطه فنی ما حرکت خوبی را انجام نداد و منجر به ایجاد درگیری شد.
مرفاوی همچنین اعتقاد داشت داور تصمیمات درستی را در این بازی اتخاذ نکرده است.
پرسپولیس برنده داربی از نگاه مخاطبان نود
ساعت24- برنامه نود این هفته به بررسی اتفاقات هفته 29 لیگ برتر پرداخت.
نظرات کاربران