جواد نکونام، به‌عنوان سرمربی تازه تیم تراکتور، دقایقی پیش با فرود هواپیما در باند فرودگاه راهی تبریز شد تا رسماً مأموریت خود را برای هدایت سرخ‌پوشان تبریزی آغاز کند.

در عکسی که از حضور او در تبریز منتشر شده، نکونام هنگام عبور از گیت، با همراهی دو تن از اعضای این باشگاه دیده می‌شود؛ همراهی این افراد از همان لحظه‌های ابتدایی، عملاً تأیید می‌کند که حضور او روی نیمکت تراکتور قطعی است.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که افراد حاضر در فرودگاه، پس از اعلام خبر اولیه، لحظاتی بعد با دیدن نکونام و نیز استقبال کادر باشگاه از او، دریافتند جابه‌جایی مهمی صورت گرفته است.

نکونام این‌بار و پس از پایان حضورش در اردوی استقلال، برای نخستین مرتبه پایش را روی نیمکت یک تیم می‌گذارد و فعالیت خود را با تراکتور—بر مبنای آخرین قهرمان لیگ فوتبال ایران—شروع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: خبر شوکه‌کننده از تبریز؛ نکونام با تراکتور به لیگ برتر برمی‌گردد