کنار رفتن محمد ربیعی و روی کار آمدن جواد نکونام به شکل خلق‌الساعه در تراکتور، بدون شک برای علاقه‌مندان فوتبال اتفاقی عجیب و هیجان‌انگیز به حساب می‌آید؛ به‌خصوص وقتی می‌بینیم همین جمعه، لیگ برتر بعد از یک دوره استراحت، دوباره با جدیت آغاز می‌شود و مدیریت تراکتور با یک تصمیم ناگهانی، عملاً مسیر را به سمت یک حرکت پرریسک و شاید حتی شبیه به قمار سوق داده است.

با این حال، به نظر می‌رسد در پسِ این جابه‌جایی غیرمنتظره، یک نام بیش از بقیه پررنگ شده است: خداداد عزیزی؛ دوست دیرینه و همبازی قدیمی جواد نکونام در روزهای حضورشان در تیم ملی و پاس تهران.

ورود خداداد به ماجرا، در نگاه بسیاری از هواداران می‌تواند یکی از عوامل اثرگذار در شکل‌گیری این تصمیم باشد؛ تصمیمی که مالک باشگاه ظاهراً در همان زمان کوتاه و با سرعت بالا، راه نهایی را انتخاب کرده و پرونده را بسته است.

در حال حاضر جواد نکونام در تبریز مستقر است، قراردادش را نیز به امضا رسانده و طبق برنامه، قرار است طی چند روز آینده در نخستین مسابقه خانگی تراکتور، در برابر پیکان، بر سکوی مربیگری تیمش تکیه بزند و هدایت را از نزدیک آغاز کند.

البته اینکه نکونام پس از مدت‌ها دوری از فضای مسابقات، چقدر با تحولات لیگ برتر همگام شده، چقدر از ساختار و شرایط تراکتور شناخت دارد و مهم‌تر از همه تا چه حد از نظر فکری و اجرایی برای چنین مسئولیت سنگینی آماده است، فعلاً در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

با این وجود، یک بخش از ماجرا بیش از بقیه کنجکاوی برمی‌انگیزد: نکونام مدتی پیش، زمانی که درباره بازگشت دوباره‌اش به فوتبال از او پرسیده شد، پاسخی داده بود که جنبه گلایه و اعتراض در آن کاملاً مشخص بود: «دوستان جای ما هستند؛ مافیا اجازه نمی‌دهد به فوتبال برگردم!»

حالا اما انگار ورق برگشته است. این بار اگرچه گفته می‌شد مافیای ادعایی قرار نیست راه را باز کند، اما حضور خداداد عزیزی ظاهراً باعث شده تمام حرف‌ها، به همان شکل همیشگی راه به جایی نبرد و از دست مافیایی که نکونام از آن سخن می‌گفت، کاری ساخته نشود!

بیشتر بخوانید: واکنش باورنکردنی خداداد به پاتک سنگین قلعه نویی