محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان، در تلاش است تا با هدف‌گذاری برای بهبود توان دفاعی تیمش، حسین ابرقویی را به جمع شاگردانش اضافه کند. او مدتی پیش این موضوع را با مدیران باشگاه مطرح کرده و از آنها خواسته بود روند گفت‌وگو و رایزنی با این بازیکن را آغاز کنند. در ادامه همین پیگیری‌ها، باشگاه سپاهان اقدام کرده و یک درخواست رسمی برای جذب این مدافع به باشگاه پرسپولیس ارسال کرده است.

حسین ابرقویی پس از مطرح شدن این خبر، آن را تأیید کرد و گفت: صحت دارد که سپاهان برای جذب من پیشنهاد رسمی داشته است. به گفته او، در مکاتباتی که میان سپاهان و باشگاه پرسپولیس انجام شده، طرف سپاهانی صراحتاً خواهان همکاری با او شده است.

این مدافع در ادامه درباره اینکه آیا تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفته یا نه، پاسخ داد: باید چند روز آینده روشن شود که وضعیت من چگونه خواهد بود و فعلاً بیش از این امکان توضیح دادن ندارم.

بیشتر بخوانید: فوری| جواد نکونام سرمربی تراکتور شد