دکتر عباس عبادی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص تازه‌ترین روند مربوط به تخصیص فوق‌العاده خاص پرستاران بیان کرد: معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، پیگیری این موضوع را در دستور کار دارد. به گفته او، بر مبنای اطلاعاتی که در اختیار دارد، حدود یک ماه و نیم از آغاز اقدامات این معاونت برای تحقق امتیاز فوق‌العاده خاص پرستاران می‌گذرد.

وی سپس درباره زمان‌بندی اجرای فوق‌العاده خاص پرستاران خاطرنشان کرد: طبق تصمیمی که با رئیس سازمان اداری و استخدامی اتخاذ شده بود، قرار بر این بود تخصیص امتیاز تا پایان مهر ماه انجام شود. با این حال، از زمان مصاحبه او تا همین لحظه، هنوز خبری مثبت و قابل اتکا درباره عملیاتی شدن فوق‌العاده خاص دریافت نشده است؛ خبری که بتوان با اتکا به آن، موضوع را برای گروه هدف تشریح و اطلاع‌رسانی کرد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه تأکید کرد: روند پیگیری‌ها در خصوص اجرای فوق‌العاده خاص پرستاران همچنان ادامه دارد و تا زمانی که نتیجه‌ای مطابق انتظار به دست آید، این تلاش‌ها متوقف نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، سازمان نظام پرستاری درخواست تخصیص 25 هزار امتیاز را به منظور اجرای فوق‌العاده خاص مطرح کرده است و این مطالبه را طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور ارائه داده است.

انتهای پیام