به نقل از ورزش سه: رونی بدرغجی، وینگر 20 ساله تیم بارسلونا از سوئد به دلیل پارگی رباط صلیبی زانوی راست خود، به مدت 6 تا 7 ماه از میادین مسابقات دور خواهد بود. این خبر به شدت برای خود بازیکن و باشگاه بارسلونا غیرمنتظره و شوکه‌کننده بود و به احتمال بسیار زیادی به تأثیرات جدی بر برنامه‌های نقل و انتقالات دکو و لاپورتا خواهد انجامید.

مصدومیت رونی بدرغجی در تمرینات بارسلونا که چندی پیش گزارش‌هایی از آن منتشر شد، با بدترین سناریوی ممکن تأیید گشت. او در حین تمرین در کمپ سیوتات اسپورتیوا، از ناحیه زانو آسیب دید و مجبور به ترک میدان شد. با اینکه باشگاه کاتالان ابتدا سعی داشت تا جزییات این حادثه را مخفی نگه دارد، اما با انجام آزمایش‌های پزشکی دقیق، مشخص گردید که او دچار پارگی رباط صلیبی شده است و به همین دلیل باید بین 6 تا 7 ماه را خارج از میادین سپری کند.

این بازیکن جوان 20 ساله دقیقا از همان ناحیه‌ای دچار آسیب‌دیدگی شده است که پیشتر در طول دوران حضورش در تیم کپنهاگن، آسیب جدی را تجربه کرده بود. او در آن زمان نیز به پارگی رباط صلیبی زانوی راستش دچار گشته و اکنون این کابوس بار دیگر برایش تکرار شده است.

این مصدومیت با زمان‌بندی نامناسب، هم برنامه‌های بازیکن و هم برنامه‌های بارسلونا را در بازه نقل و انتقالات تابستانی به شدت متاثر ساخت. بردغجی که به منظور انجام مذاکرات و نهایی کردن جدایی‌اش، حتی در مسابقات دوستانه اخیر تیمش در اودینه هم شرکت نکرده بود، در حال حاضر در آستانه انتقال قرضی به تیم دیگری قرار داشت تا بتواند زمان بیشتری برای بازی به دست آورد.

مدیران بارسلونا تصمیم داشتند تا او را به صورت قرضی یا از طریق فروش با شرط بازخرید به تیم دیگری منتقل کنند اما اکنون با این مدت طولانی دوری از میادین، بدرغجی چاره‌ای جز باقی ماندن در کاتالونیا و طی کردن مراحل درمانی خود نخواهد داشت.