کمپانی iQOO (آیکو)، که بخشی از گروه ویوو است، خود را برای رونمایی از یک گوشی هوشمند قدرتمند با نام مشابه آماده کرده است. بر اساس شایعات جدید، این گوشی به یک دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی و سیستم خنککننده ترکیبی مایع-هوا مجهز خواهد بود.
ویژگیهای اصلی iQOO 16T
منبع اطلاعاتی Smart Pikachu اعلام کرده است که iQOO 16T به دوربین اصلی با حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی خواهد رسید، اما از لنز تلهفوتو پریسکوپی بینصیب خواهد ماند. علاوه بر این، این مدل به یک سیستم خنککننده ترکیبی (حاوی مایع و هوا) تجهیز خواهد شد.
تراشه و زمان عرضه
Digital Chat Station گزارش داده است که این گوشی با تراشههای Snapdragon 8 Elite Gen 6 شرکت کوالکام یا Dimensity 9600 از مدیاتک مورد آزمایش قرار میگیرد. با توجه به این که iQOO 15T در ماه مه معرفی شد، به نظر نمیرسد که این گوشی (iQOO 16T) در سال جاری عرضه شود؛ اما iQOO 16 که به تراشه Snapdragon 8 Elite Gen 6 Pro مجهز خواهد بود، ممکن است تا ماه آینده به بازار بیاید.
نظرات کاربران