طبق گزارش "ورزش سه"، سیروس دین‌محمدی، بازیکن برجسته سابق فوتبال ایران و پیشکسوت شناخته‌شده تیم استقلال، به همراه ایوب اصغرخانی، دیگر بازیکن فعال پیشین آبی‌پوشان، در معرض یک حادثه ناگوار رانندگی قرار گرفتند.

بر پایه اطلاعات منتشر شده، این سانحه در جاده شهریار به سمت تهران صورت گرفته است. دین‌محمدی و اصغرخانی که در حال بازگشت به پایتخت بودند، در حین رسیدن به یک ایست و بازرسی سرعت خود را کاهش دادند، اما در آن لحظه خودرویی با سرعت بالا و مجاز از پشت به آن‌ها برخورد کرد.

این تصادف به قدری شدید بود که خودروی این دو پیشکسوت به سمت جلو پرتاب شده و با ماشین جلویی نیز برخورد کرد که منجر به ایجاد یک سانحه زنجیره‌ای گردید.

با وجود شدت واقعه، خوشبختانه خطر برای این دو ستاره سابق فوتبال به صورت جدی رفع شده است. وضعیت سلامت عمومی سیروس دین‌محمدی و ایوب اصغرخانی مناسب گزارش شده و تنها دچار کوفتگی‌های جزئی شده‌اند. در عین حال، خودروی متعلق به ایوب اصغرخانی در این سانحه آسیب جدی دیده و خسارت زیادی به آن وارد آمده است.