براساس گزارش ایسنا، شرکت خودروسازی مستقر در دیربورن میشیگان روز چهارشنبه اعلام کرد که از سال ۲۰۳۰ به تولید خودروهای برند لینکلن در آمریکا افزوده خواهد شد. این شرکت از سال ۲۰۲۴، اقدام به واردات خودروی شاسی‌بلند «لینکلن ناتیلوس» (Lincoln Nautilus) از چین خواهد کرد.

زمانی که فورد تقریباً سه سال پیش خبر از برنامه‌اش برای واردات ناتیلوس از شهر هانگژو، جایی که این خودرو از طریق یک همکاری مشترک با شرکت خودروسازی چانگان چین تولید می‌شود، داد، به محدودیت‌های ظرفیت تولید در آمریکای شمالی اشاره کرد.

کارخانه انتاریو که قبلاً ساخت این شاسی‌بلند را برعهده داشت، برای تولید مدل‌های دیگر مورد بازسازی قرار گرفته است.

فورد در سال ۲۰۲۵، به فروش حدود ۳۴ هزار دستگاه خودروی شاسی‌بلند «ناتیلوس» در آمریکا دست یافت که این رقم نشان‌دهنده فروش نسبتاً کمی است. در مقایسه، این شرکت در همان سال نزدیک به ۸۲۹ هزار دستگاه از پیکاپ‌های سری «اف» (F) و همچنین حدود ۲۲۳ هزار دستگاه «اکسپلورر» (Explorer) و بیش از ۱۴۶ هزار دستگاه «برونکو» (Bronco) به مشتریان تحویل داد.

طبق گزارشی از بلومبرگ، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با وضع تعرفه‌های بالاتر بر روی خودروها و قطعات وارداتی، فشار را بر روی خودروسازان افزایش داده است تا تولیدات بیشتری را به داخل کشور منتقل نمایند.

انتهای پیام