طبق گزارش ایلنا که از خبرگزاری داون نقل شده، «اسپن بارت ایده»، وزیر امور خارجه نروژ، در حال حاضر در سفر به پاکستان، از آمادگی اسلو برای یاری در تلاش‌های صلح این کشور در جنگ آمریکا علیه ایران سخن گفت.

او در خلال کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «محمد اسحاق دار»، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، اظهار داشت: «اسلو در زمینه مذاکرات صلح تجربه‌ی فراوانی دارد و به گفتگوهای آزاد با تهران و واشنگتن ادامه می‌دهد».

این دیپلمات نروژی ادامه داد: «در هر جایی که بتوانیم موثر باشیم، حضور خواهیم داشت».

ایده همچنین به تجربیات نروژ در زمینه مسائل دریایی جهانی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که این کشور با وجود تعداد نسبتاً کم جمعیت، به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه دریانوردی به شمار می‌رود.

او اضافه کرد: «به همین دلیل، نروژ می‌تواند نقشی سازنده در بحث‌های مرتبط با قوانین بین‌المللی دریایی و تحولات حول تنگه هرمز ایفا کند».

انتهای پیام/