آرسنال در پی آن است تا در دیدار پیش‌رو با منچسترسیتی، اولین جام فصل جدید را به چنگ آورد. میکل آرتتا، هدایت‌گر این تیم، در روز جمعه اعلام کرد که بازیکنانش با حالی نوین و انرژی بالا به تمرینات بازگشته‌اند.

این دیدار سنتی، که قرار است روز یکشنبه برگزار شود، در کاردیف مواجهه‌ای خواهد بود میان قهرمان لیگ برتر، آرسنال، و قهرمان جام حذفی، منچسترسیتی. آرسنال، که در فصل گذشته در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ضربات پنالتی برابر پاری‌سن‌ژرمن متحمل شکست شد، می‌کوشد شروعی پرقدرت در فصل جدید داشته باشد؛ به‌ویژه پس از پایان انتظار ۲۲ ساله‌اش برای قهرمانی در لیگ برتر.

آرتتا در گفت‌وگویش با رسانه‌ها مطرح کرد: «جام خیریه یک مقام است؛ جامی که حق ماست به خاطر قهرمانی‌مان در لیگ برتر فصل قبل. می‌توانید ببینید که بازیکنان چقدر به موفقیت مشتاق هستند و این نشان‌دهنده نشانه‌های مثبتی است. من واقعاً از نحوه بازگشت آنان راضی هستم؛ اکثر آن‌ها حتی زودتر از زمان مورد انتظار حضور پیدا کردند. از لحاظ آمادگی فیزیکی شرایط بسیار خوبی را سپری می‌کنند و تمام تست‌های لازم را پشت سر گذاشته‌ایم و به نظر می‌رسد همه در بهترین وضعیت قرار دارند.»

«زمانی که آن‌ها به یکدیگر نگاه می‌کنند، به آن‌ها می‌گویم: به ترکیب فعلی و آنچه که در حال ساختن هستیم توجه کنید. هیجانی وصف‌ناپذیر در فضای تیم وجود دارد. بهترین نسخه آرسنال باید روز یکشنبه در زمین نمایان شود. هدف ما همین است؛ که بالاترین عملکرد خود را ارائه کنیم و نخستین جام فصل را با موفقیت به ارمغان آوریم. ما تمام تلاش خود را برای آغاز فصل با همین رویکرد انجام داده‌ایم. از همان روز اول باید در اوج خود باشیم.»

تعطیلات تابستانی به همراه فعالیت‌های گسترده باشگاه در بازار نقل‌وانتقالات، رقابت تازه‌ای را برای کسب جایگاه در ترکیب اصلی آرسنال به‌وجود آورده است. آرسنال چندین بازیکن کلیدی را جذب کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به برونو گیمارش، هافبک نیوکاسل، و همچنین کریستوس تزولیس و دروازه‌بان ایلان مسلیه اشاره کرد. این باشگاه همچنین به جذب وینیسیوس جونیور، وینگر برزیلی، مطرح بود؛ اما این بازیکن ۲۶ ساله تصمیم به تمدید قرارداد خود با رئال مادرید گرفت.

آرتتا در ادامه بیان کرد: «این مرحله از فصل واقعاً هیجان‌انگیز است... ما فرصتی برای رشد و مشاهده کیفیت هر بازیکن داریم. در این ۱۳ یا ۱۴ روز سعی می‌کنیم به بهترین شکل از زمان استفاده کنیم تا برای کسب جایگاه در تمامی پست‌ها آماده شویم... من درباره بازیکنان به‌طور مجزا صحبت نمی‌کنم. جاه‌طلبی باشگاه بسیار بالا است. ما می‌خواهیم تیم را بهبود ببخشیم و در مسیر پیشرفت قرار دهیم. ما نقاطی را که نیاز به تقویت داشتند شناسایی کرده‌ایم.»

بیشتر بخوانید: سکوت مارسکا درباره آینده رودری/ انزو: این نبرد دوستانه نیست و سیتی جام می‌خواهد