به نقل از ایسنا، در راستای ادامه برنامه حمایتی دولت از معیشت هموطنان، تحت عنوان کالابرگ الکترونیک، از صبح فردا (یک‌شنبه - ۲۵ مرداد ۱۴۰۵) حساب‌های سرپرستان خانوارهایی که شماره ملی آن‌ها با ارقام ۳، ۴، ۵ و ۶ پایان می‌یابد، شارژ خواهد شد. این اعتبار به میزان یک میلیون تومان برای تأمین مایحتاج زندگی، یک ماه اعتبار دارد.

سرپرستان خانواری که آخرین رقم کد ملی آن‌ها ۰، ۱ و ۲ است، به همراه خانوارهایی که تحت حمایت نهادهای حمایتی و نیروهای مسلح قرار دارند، پیشتر در تاریخ ۱۵ مرداد اعتبار کالابرگ خود را دریافت کرده‌اند.

بر اساس اعلام یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرپرستان خانوارهایی که آخرین رقم کد ملی‌شان ۷، ۸ و ۹ است، اعتبار کالابرگ خود را در تاریخ پنجم شهریور دریافت خواهند کرد.

این برنامه‌ریزی با هدف جلوگیری از ازدحام و بهینه‌سازی مراجعات صورت گرفته تا موجب توزیع متوازن معاینات و کاهش تراکم در زمان استفاده از کالابرگ گردد. همانند مراحل گذشته، مبلغ کالابرگ به ازای هر نفر یک میلیون تومان خواهد بود.

در این راستا، افرادی که به علت ثبت‌نام در فهرست افراد غیرمقیم، موقتاً از دریافت کالابرگ الکترونیکی محروم شده‌اند، در صورت تأیید سکونت خود در ایران، مشمول برقراری مجدد این حمایت خواهند شد. طبق اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این افراد برای از سرگیری مجدد کالابرگ نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان ندارند و این فرآیند از طریق بررسی اطلاعات سکونت انجام خواهد گرفت.

علاوه بر این، گزارش شده است که کالابرگ افرادی که سکونت آن‌ها در ایران تأیید شود، حداکثر تا تاریخ ۵ شهریور دوباره فعال خواهد شد. بنابراین افرادی که به دلیل نقص یا مغایرت در اطلاعات سکونت، کالابرگ آن‌ها معلق مانده است، باید تا پایان فرآیند احراز سکونت منتظر بمانند و در صورت تأیید، اعتبار کالابرگ آن‌ها در موعد مقرر فعال خواهد شد.

در مرحله قبلی، محصولات لبنی شرکت پگاه نظیر شیر، کشک، ماست و پنیر با تخفیف ۱۰ درصدی در قفسه‌های فروشگاه‌های تحویلی قرار گرفته و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها ملزم به عرضه این کالاها با تخفیف به خریداران هستند.

با تدابیر اتخاذ شده، خرید آبزیانی نظیر ماهی و میگو و محصولات پروتئینی مانند بوقلمون نیز در برخی از شهرها مهیا شده و این اقلام به سبد کالابرگ افزوده شده است.

انتهای پیام