پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، درباره آخرین تحولات پیرامون انتقال دانیال ایری اظهار نظر کرد و از نزدیکی نهایی شدن این معامله خبر داد. او با اشاره به شرایط قانونی مربوط به انعقاد قرارداد با این بازیکن تأکید کرد که از لحاظ زمانی، هیچ مانعی برای انجام این انتقال وجود ندارد.

حدادی در این باره بیان کرد: برای بستن قرارداد با یک بازیکن، باید حداقل ۱۶ هفته از قرارداد قبلی او گذشته باشد، موضوعی که در مورد دانیال ایری محقق شده است. وی گفت که از زمان انتقال این بازیکن از ذوب‌آهن به نساجی در فصل گذشته، بیش از ۱۶ هفته طول کشیده و به این خاطر، پرسپولیس می‌تواند روند توافقات با او را ادامه دهد.

مدیرعامل پرسپولیس با ابراز خوش‌بینی نسبت به این انتقال، خاطرنشان کرد: در صورتی که مشکلی پیش نیاید، باشگاه به‌زودی خبر خوشی به طرفداران خود خواهد داد و ایری به جمع سرخ‌پوشان ملحق خواهد شد.

او همچنین در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر اینکه حضور ایری ممکن است باعث ایجاد ترافیک در خط دفاعی پرسپولیس شود، این موضوع را رد کرد و بیان داشت: جذب این بازیکن بر اساس نیاز واقعی کادر فنی صورت می‌گیرد. حدادی در همین راستا اعلام کرد که مهدی تارتار تا کنون سه بار به‌صورت رسمی برای جذب ایری نامه‌نگاری کرده است.

حدادی در پایان درباره این شایعه که پرسپولیس با استخدام مدافعان با کیفیت به دنبال تضعیف رقباست، تصریح کرد: سیاست باشگاه محدود به یک پست خاص نمی‌شود و هدف کلی جذب بهترین بازیکنان در تمام پست‌ها است، نه تنها دفاع وسط.

بیشتر بخوانید: فوری| بازیکن پرسپولیس به تیم جدید پیوست