به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار علی فتحیان، جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحبالزمان (عج) استان اصفهان در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: ما در حوزه نظامی از دل بحرانها تجربه کسب کردهایم.
وی افزود: زمانی که داعش و تهدید آن شکل گرفت، به سمت تقویت جبهه مقاومت بهعنوان یک ظرفیت در برابر تهدیدات منطقهای حرکت کردیم.
جانشین فرمانده سپاه حضرت صاحبالزمان (عج) استان اصفهان گفت: در جنگ ۱۲ روزه نیز روشهای حمله دشمن درسهایی به ما داد که در جنگ ۴۰ روزه رمضان از آنها استفاده شد و میزان موفقیت افزایش یافت و آسیبها کاهش پیدا کرد.
فتحیان خاطرنشان کرد: مرکزی که در جنگ ۱۲ روزه بیشترین هدف قرارگرفتن را داشت و ۴۰ شهید داده بود، در جنگ ۴۰ روزه رمضان ۱۲۰ مرتبه مورد اصابت قرار گرفت اما یک شهید نیز نداد. این نتیجه استفاده از تجربه و بازسازی سریع پس از تهدید بود.
این مقامها در ادامه تصریح کردند که «ایران از موشکهایی استفاده میکند که با سرعتهای فراصوت پرواز کرده و قادرند در مرحله نهایی مسیر پیش از اصابت، تغییر مسیر و مانور بدهند.»
همچنین، وال استریت ژورنال از بروز نگرانیها نسبت به بهبود محسوس در دقت حملات ایران پرده برداشت.
۳۱۲۱۶
نظرات کاربران