به نقل از "ورزش سه"، پیام نیازمند در نخستین هفته لیگ برتر عملکرد قابل توجهی برابر تیم شمس‌آذر داشت و در روزی که پرسپولیس در دقایق ابتدایی با قدرت دو گل به حریف زد، مانع از نمایش مهارت مهاجمان شمس‌آذر در چند صحنه شد و موفق به ثبت نخستین کلین شیت خود در فصل جدید شد.

پس از این دیدار، حسین اینانلو، مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس، با اشتراک‌گذاری عکسی از خود در کنار پیام نیازمند و امیررضا رفیعی، از دروازه‌بان‌های این تیم قدردانی کرد و نوشت: "این نخستین قدم قوی و محکم برای رسیدن به قهرمانی است. از همه‌تان راضی‌ام." جالب توجه این است که پیام نیازمند نیز چند ساعت بعد این استوری را در صفحه اجتماعی خود به اشتراک گذاشت تا بدین ترتیب پاسخی به مربی جدید خود بدهد.

دروازه‌بان تیم پرسپولیس امیدوار است که تحت نظر مربی جدید دروازه‌بان‌ها، به رکوردی بزدای بزرگ در تعداد کلین شیت‌ها در این فصل دست یابد و در جام ملت‌ها به عنوان دروازه‌بان اصلی تیم شناخته شود.