باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - فرشاد مقیمی، معاون وزیر صمت، اعلام کرد: پس از تکمیل فرایند آزادسازی وثیقه و سهام شرکت سایپا، اقدام به عرضه سهام تودلی خواهد شد.
وی افزود: وزیر اقتصاد به‌تازگی دو دستور کار را در این زمینه مشخص کرده است که در حال دنبال کردن آنها هستیم.
مقیمی در ادامه به ارقام فروش دو خودروساز بزرگ کشور اشاره کرد و گفت: فروش ایران‌خودرو و سایپا به‌ترتیب حدود ۵۵۰ همت و ۱۴۰ همت بوده که با هم، جمع کل فروش این صنعت به حدود ۷۰۰ همت می‌رسد.
رئیس هیئت‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) تصریح کرد: با توجه به اینکه نزدیک به ۷۰ درصد از این مبلغ به صنعت قطعه سازی اختصاص دارد، مطابق رویه‌های گذشته و سیستم مالی موجود، خودروساز باید در مدت ۱۲۰ روز به قطعه‌سازان حقوق خود را پرداخت کند. در این بازه زمانی، اعتبار در گردش خودروساز در نزد قطعه‌ساز به تقریباً ۱۶۵ همت خواهد رسید.
مقیمی تأکید کرد: این رقم به‌عنوان بدهی در نظر گرفته نمی‌شود، بلکه نمایانگر اعتبار قابل پرداخت خودروساز به قطعه‌ساز است؛ این توان مالی باید در مسیر صحیح و با رعایت دقیق قوانین و دستورالعمل‌ها به طور مؤثر به کار گرفته شود.