در دوران‌های گذشته‌ی لیگ برتر، مسئله‌ی افشای ترکیب تیم‌ها یک روز پیش از آغاز مسابقات، همواره برای سرمربیان تیم‌های فوتبالی چالشی جدی به شمار می‌رفت. این موضوع به ویژه در تیم ملی به وقوع تنش‌هایی در میان اعضای فنی و بازیکنان منجر شده بود.

این معضل در فصل گذشته برای سرمربی برزیلی پرسپولیس و همچنین پیش از آن برای وحید هاشمیان به یکی از نگرانی‌ها تبدیل شد. به طوری که در کنفرانس خبری قبل از دیدار پرسپولیس با استقلال خوزستان، سوالاتی از مهدی تارتار در این زمینه مطرح شد و او به وضوح در مورد این موضوع صحبت کرد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص حواشی پیرامون انتشار ترکیب تیم قبل از مسابقات، اظهار داشت: من خیلی به فضای مجازی توجه نمی‌کنم، اما متوجه شدم که برخی مسائل مطرح شده و بعد از آن به واقعیت‌هایی برخوردیم. واقعاً چنین حوادثی که گفته می‌شود، وجود ندارد. بازیکنان ما به قدری حرفه‌ای هستند که به خوبی از خانواده‌های خود حمایت می‌کنند و می‌دانند که باید چگونه عمل نمایند. در مورد ترکیب نیز واقعاً تا آخرین جلسه تمرینی مشخص نیست چه بازیکنانی به میدان خواهند رفت.

تارتار اضافه کرد: حتی برای ما هم انتخاب ترکیب کار دشواری است، زیرا فاصله و توانایی بازیکنان بسیار نزدیک به هم است. ممکن است در روز مسابقه، حتی قبل از جلسه تمرینی، تغییراتی در ترکیب ایجاد شود. به همین دلیل، نمی‌توانند به سادگی ترکیب ما را شناسایی یا پیش‌بینی کنند؛ چرا که واقعاً کار برای ما دشوار است و بازیکنان از نظر کیفیت به هم نزدیک هستند. در حال حاضر مشخص نیست که چه نفراتی نخستین بازی را آغاز خواهند کرد و این موضوع تا آخرین لحظه به تصمیمات کادر فنی بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: سرنوشت متفاوت ۳ گلزن پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ یکی تبدیل به کاپیتان شد و دیگری رفت تا برود!