لوکا مودریچ به تبیین دلایل تمدید قراردادش با میلان پرداخت و خاطرنشان کرد که روسونری در فصل پیش‌رو نباید تنها به فکر کسب سهمیه لیگ قهرمانان باشد، بلکه باید تمام تلاش خود را برای دستیابی به بالاترین هدف ممکن بکند.

مودریچ که در تابستان سال گذشته به جمع میلان پیوسته بود، پس از گذراندن یک فصل در این تیم، تصمیم به تمدید قراردادش گرفت. هافبک کروات در گفتگو با رسانه رسمی باشگاه درباره دلایل ماندن خود اظهار داشت: «وقتی احساس کنید که در بین دوستانتان هستید و مشاهده می‌کنید همه اعضای تیم مشتاق به ادامه فعالیت برای باشگاه‌اند، اتخاذ تصمیمات آسان‌تر می‌شود. حس می‌کنم اینجا همان جایی است که می‌خواهم باقی بمانم. وظیفه من این است که تمام توانم را به کار گیرم و به تیم کمک کنم تا به پیروزی برسیم.»

این ستاره کروات که با هدف کسب عنوان قهرمانی به میلان ملحق شده، هنوز موفق به رسیدن به این خواسته نشده است. او درباره انتظاراتش از فصل جدید گفت: «در اینجا مکانی برای گفت‌وگوهای طولانی نیست، باید تلاش کنیم. باید با فروتنی سخت کوشش کنیم و در کنار هم بایستیم. هدف ما در میلان باید قهرمانی باشد، نه اینکه تنها به فکر کسب سهمیه لیگ قهرمانان باشیم. باید خواهان بزرگترین هدف‌ها باشیم. به همین خاطر اینجا هستم و این خواسته من است.»

پایان فصل گذشته به شدت آزاردهنده بود

مودریچ درباره مصدومیتی که در تاریخ ۲۶ آوریل مقابل یوونتوس متحمل شد، صحبت کرد. این مصدومیت باعث شد تا حضور او در هفته‌های پایانی فصل زیر سؤال برود. او گفت: «هرگز تصور نمی‌کردم که آن بازی آخرین حضور من در میلان باشد، زیرا در درونم تمایل داشتم به بازی ادامه دهم.»

این بازیکن در نهایت موفق شد به دیدار پایانی فصل مقابل کالیاری برسد، اما شکست در آن دیدار باعث از دست رفتن سهمیه لیگ قهرمانان برای میلان شد.

او درباره احساسش از این ناکامی چنین گفت: «احساس ناامیدی می‌کردم، زیرا فصل فوق‌العاده‌ای را سپری کرده بودیم. خیلی خوب بازی می‌کردیم و تا ماه مارس نتایج بسیار عالی به دست می‌آوردیم و هنوز برای قهرمانی در تلاش بودیم. خودم نیز از این موضوع ناامید بودم، چون نمی‌توانستم مثل دیگر بخش‌های فصل به تیم کمک کنم.»

مودریچ همچنین درباره انتخابش برای تمدید قرارداد توضیحاتی ارائه داد: «می‌توانستم حتی از ماه دسامبر قرارداد را تمدید کنم، اما قصد داشتم به بدنم گوش دهم و بررسی کنم که چه احساسی دارم؛ آیا هنوز همان اشتیاق و انگیزه برای ادامه فوتبال را دارم یا خیر.»

او ادامه داد: «باشگاه به من نشان داد که چقدر تمایل دارد که من جزء پروژه جدید باشم و این همان چیزی است که می‌خواستم احساس کنم. بازیکنان نیاز به اعتماد و محبت باشگاه، مدیران، هواداران و هم‌تیمی‌ها دارند.»

هنوز به رقابت تشنه‌ام

مودریچ که ۹ سپتامبر ۴۱ ساله خواهد شد، بر این باور است که فاصله سنی زیادش با هم‌تیمی‌های جوان‌تر نه تنها برای او محدودیتی به وجود نمی‌آورد، بلکه انگیزه‌اش را نیز دوچندان می‌کند.

«می‌دانم که همه درباره سن من صحبت می‌کنند و برخی از بازیکنان ۲۰ سال از من کوچکترند، اما وقتی در کنار بازیکنان ۱۸ یا ۲۰ ساله به میدان می‌روید، خودتان هم احساس جوانی می‌کنید و مایلید با آن‌ها به رقابت بپردازید. این موضوعی است که مرا به جلو می‌کشاند. من شخصی بسیار رقابت‌طلب هستم و هنوز هم می‌خواهم در عرصه رقابت حضور داشته باشم.»

مودریچ در پایان درباره نخستین فصلش در میلان گفت: «فصل بهتر از آنچه تصور می‌کردم پیش رفت. از روز اول محبت هواداران را حس کردم و وقتی چنین محبتی را از آن‌ها می‌گیرید، تنها چیزی که می‌خواهید این است که آن را به هواداران و باشگاه برگردانید و تمام تلاشتان را به کار گیرید تا میلان را به بهترین شکل ممکن نمایندگی کنید.»

او همچنین به تمجید از باشگاه جدید خود پرداخت و گفت: «من در بزرگ‌ترین باشگاه دنیا، رئال مادرید بازی کرده‌ام، اما میلان نیز در سطحی مشابه قرار دارد.»

همچنین بخوانید: در مستند آمازون تماشا کنید: اشک، خشم و جدایی؛ پشت‌پرده سال‌های پرتنش گواردیولا در منچسترسیتی