تصمیماتی که در تابستان سال ۱۳۹۸ توسط وزارت ورزش برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس اتخاذ شد، با واکنش شدید علی پروین مواجه گردید و او به‌طور علنی در برابر وزیر وقت و معاونانش ایستاد.

در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۸، پروین مصاحبه‌ای جنجالی را انجام داد که خوب است به نکات کلیدی سخنانش دوباره توجه کنیم:

  • از زمانی که سلطانی‌فر به عنوان وزیر ورزش به کار مشغول شده، به‌طور مکرر اعضای هیئت‌مدیره استقلال و پرسپولیس را تغییر داده است، و این امر نشان می‌دهد که یک مشکل جدی وجود دارد. به نظر می‌رسد که قصد دارند این دو باشگاه را به ویرانی بکشانند! واقعاً مدیرانی که در این مدت برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس منصوب شده‌اند چه تاثیری در بهبود وضعیت این دو باشگاه داشته‌اند که پیشکسوتان نتوانسته‌اند آن را به انجام برسانند؟!
  • آقای سلطانی‌فر! با مردم صادق باشید و واقعیت‌ها را بیان کنید. شما در سال ۹۷ به من اعلام کردید که ۹۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۸۲ میلیارد تومان برای استقلال تأمین کرده‌اید، اما این مبلغ را اسپانسرها تأمین کرده‌اند و شما به‌هیچ‌وجه آورده‌ای برای این دو باشگاه نداشته‌اید.
  • استقلال و پرسپولیس منبع دلخوشی مردم هستند، اما وزیر و همکارانش در حال گرفتن این خوشحالی از مردم هستند. به چه دلیل آقای محمدرضا داورزنی (معاون وزیر ورزش) باید برای استقلال و پرسپولیس تصمیم‌گیری کند؟
  • پرسپولیس پیشکسوتان بسیار با ارزشی دارد. اما مطمئن هستم که آنها دوباره یکی را از قوطی بیرون می‌آورند و به عنوان مدیرعامل پرسپولیس منصوب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: عابدزاده: پرسپولیس با این مدیر و سرمربی شانس بیآورد سقوط نکند!