بر اساس تازه‌ترین شنیده‌ها، مصطفی پوردهقان، نماینده مردم در کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در مصاحبه‌ای به بیانات اخیر برخی مقامات در حوزه ارتباطات پاسخ داد. این مقامات اشاره کرده بودند که مردم ایران به‌دلیل پایین بودن قیمت هر گیگ اینترنت، به‌طور غیرمنطقی و بی‌محابا از این خدمات بهره‌برداری می‌کنند.

پوردهقان این ادعا را به‌صراحت رد کرده و آن را بسیار دور از واقعیت‌های موجود دانست، افزودن اینکه چنین نظراتی در شرایط فعلی کشور که مردم با چالش‌های اقتصادی فزاینده، افت قدرت خرید و مشکلات معیشتی فراوان مواجه‌اند، هیچ گونه توجیهی ندارد و پذیرفتنی نیست.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر وضعیت واقعی خدمات اینترنت در کشور، بیان نمود: «قیمت اینترنت کنونی ایران با وجود کیفیت پایین، سرعت نامناسب و مشکلاتی که خود وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به آن اشاره کرده است، به‌طور قابل توجهی بیشتر از آن چیزی است که باید باشد و نمی‌توان آن را به‌عنوان یک قیمت مناسب تلقی کرد.»

در ادامه، پوردهقان تأکید کرد: «اگر اینترنت دارای سرعت و کیفیت مطلوب باشد، بدون قطعی‌های مکرر باشد و حجم واقعی‌ای که مردم بابت آن هزینه پرداخت می‌کنند به کاربران ارائه شود، در آن صورت می‌توان در مورد واقعی بودن قیمت‌ها و تطابق تعرفه‌ها با خدمات صحبت کرد. اما با توجه به شرایط کنونی و چالش‌های موجود در شبکه اینترنت کشور، چنین تصورات نادرستی درباره مصرف بی‌رویه کاربران یا ارزان بودن قیمت اینترنت، غیرمنطقی و ناعادلانه است.»

این عضومجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد که در جلسه‌ای با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این مقام مسئول وعده داده است که برای ساماندهی وضعیت اینترنت کشور اقداماتی انجام خواهد داد و خوشبختانه اخیراً نیز این موضوع به‌طور علنی توسط وزیر مطرح شده است.

پوردهقان در پایان اذعان داشت: «ما منتظر دریافت یک گزارش رسمی و دقیق از سوی وزیر به کمیسیون صنایع و معادن هستیم تا مشخص گردد کدام اپراتور و کدام شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در عرضه حجم و کیفیت تخلف کرده‌اند و بتوانیم بر اساس آن، اقداماتی در راستای بهبود و اصلاح رویه‌های کاری انجام دهیم.»

اپراتورهای موبایل قیمت اینترنت