به نقل از ایلنا و بر اساس گزارش تاس، «دمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین امروز -دوشنبه- اعلام کرد که مسکو همواره از ورود مذاکره‌کنندگان آمریکایی به روسیه استقبال می‌کند، اما هنوز تاریخی برای این سفر معین نشده است.

پسکوف اظهار داشت: «استیو ویتکاف و جرد کوشنر، افرادی هستند که همواره در مسکو به گرمی مورد استقبال قرار می‌گیرند».

او همچنین اذعان داشت: «با این وجود، همچنان تاریخ دقیقی برای سفر آنها به روسیه مشخص نشده و اطلاعات خاصی در این زمینه در دسترس نیست».

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در ارتباط با حل‌وفصل ‌درگیری اوکراین نیز به خبرنگاران اعلام کرد: «ما برای تمام کشورهایی که با نیت خیر به کمک در روند حل و فصل برخورد می‌کنند، احترام ویژه‌ای قائل هستیم. هرچند تعداد این کشورها اندک است، اما این موضوع اهمیت و ارزش تلاش‌های آنها را دوچندان می‌کند».

پسکوف همچنین تصریح کرد که در حال حاضر، به علت رویکرد کی‌یف، هیچ امیدی برای دستیابی به یک راه‌حل صلح آمیز وجود ندارد».

 

 

انتهای پیام/