در پارک ملی کوه نمرود واقع در استان آدیامان ترکیه، دو خارجی به دلیل جمع‌آوری ملخ بدون اخذ مجوز، به جریمه‌ای معادل یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیر محکوم شدند.

به نقل از فرارو، ابراهیم یومکلی، وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه، اعلام کرد که این اقدام تحت هماهنگی تیم‌های اداره کل حفاظت از طبیعت و پارک‌های ملی و همچنین اداره پلیس آدیامان به‌منظور مقابله با قاچاق زیستی انجام گرفته است.

وی با تأکید بر عزم جدی برای برخورد با قاچاقچیان زیستی، بیان داشت: این دو شخص خارجی که بدون مجوز به جمع‌آوری گونه‌های جانوری در پارک ملی کوه نمرود پرداخته بودند، بر اساس قوانین مربوطه با جریمه‌ای به میزان یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیر مواجه شدند.

در جریان این عملیات، تعداد ۱۶ ملخ از این افراد کشف و ضبط گردید که پس از اتمام عملیات، مأموران آنها را به زیستگاه طبیعی‌شان بازگرداندند.