به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در یک مصاحبه ویدئویی به تحولات مرتبط با تنگه هرمز و کوشش برخی کشورها برای ایجاد مسیرهای جایگزین به منظور انتقال نفت اشاره کرد و اعلام داشت: فردی که در حال حاضر اقدام به راه‌اندازی خط لوله‌ای می‌کند که متضمن تضعیف تنگه هرمز باشد، عملاً از طریق محاصره اقتصادی به ما آسیب می‌زند. آیا در این خصوص کمک به آمریکا شکی وجود دارد؟

بر اساس گزارش فارس، او ادامه داد: هر فردی که به نحوی فناوری یا اطلاعات را به آمریکا ارائه دهد، در واقع در حال مبارزه با ماست؛ در حالی که این اقدامات به شکل آزادانه در حال انجام است. خط لوله‌هایی همچون فجیره، ینبع و دیگر مسیرهای نفتی با هدف کاهش ارزش و نقش تنگه هرمز ایجاد می‌شوند و در نهایت به نفع اروپا، کشورهای دیگر و آمریکا تمام می‌شوند؛ این نیز جزئی از جنگ علیه ایران محسوب می‌شود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: واکنش ما به این نوع اقدامات باید به تناسب باشد؛ نباید اجازه دهیم که خطوط لوله جدید ایجاد گردد یا نفت از مسیرهایی صادر شود که هدفشان تضعیف تنگه هرمز است. همچنین نباید بگذاریم که آمریکا به واسطه این کشورها، قیمت نفت را کاهش دهد.

او اظهار کرد: زمانی که قیمت نفت افزایش می‌یابد، به این معناست که ما پیروز شدیم و هرگاه کاهش یابد، آمریکا موفق شده است. هر گونه اقدام از سوی هر فردی که منجر به سقوط قیمت نفت شود، در واقع همکاری با آمریکا محسوب می‌شود. برعکس، هر کسی که همچون یمن اقداماتی را انجام دهد که به افزایش قیمت نفت بینجامد، به ما یاری رسانده است. این موضوع کاملاً روشن و واضح است. مذاکره نیز نوعی جنگ به شمار می‌رود؛ اما مذاکره‌ای که تنها به هدف خاتمه جنگ باشد، کافی نیست. می‌بایست تلاش کرد تا کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در تمام ساعات روز و شب ، تلاش کنند که جنگ به پایان برسد و به دنبال این باشند که آمریکا شرایط ما را بپذیرد.