بر اساس گزارش "ورزش سه"، این بازیکن جوان و ۲۰ ساله به دلیل عدم دریافت فرصتهای کافی برای بازی در رئال مادرید، در نیمفصل دوم سال گذشته به صورت قرضی به تیم لیون در فرانسه پیوست.
اندریک طی دوران حضور خود در لیگ یک فرانسه نمایش فوقالعادهای از خود نشان داد و در ۲۱ بازی در تمامی مسابقات، موفق به زدن ۸ گل و ارسال ۸ پاس گل برای همتیمیهایش شد.
طبق گزارش تایمز، باشگاه لیورپول با رئال مادرید در ارتباط است تا در مورد وضعیت در دسترس بودن این مهاجم جوان اطلاعات بیشتری به دست آورد. با این حال، شواهد متعدد نشان میدهد که سرزمیننشینان اسپانیایی تمایلی به واگذاری اندریک در این تابستان نداشته و خواهان پدیدار شدن فرصتهای بیشتری برای او در ترکیب اصلی هستند.
لیورپول در پی تقویت خط حملهاش پیش از بسته شدن پنجره نقلوانتقالات است و اخیراً پیشنهادی به ارزش ۶۰ میلیون پوند برای یانکوبا مینته، بازیکن برایتون ارائه داده که با رد مواجه شده است.
نظرات کاربران