به نقل از "ورزش سه"، تاتنهام در فصل تابستان جاری، بالغ بر ۳۰۰ میلیون پوند برای به خدمت گرفتن بازیکنان جدید سرمایه‌گذاری کرده تا از سومین فصل پیاپی خود در تلاش برای فرار از سقوط جلوگیری کند.

انتظارات و امیدواری‌ها پیش از نخستین دیدار تاتنهام در لیگ برتر برابر برنتفوردِ سازمان‌یافته و کاملاً مهیا، بسیار زیاد بود. اما در نهایت، این تیم برنتفورد بود که با کسب پیروزی آسانی، سه امتیاز ارزشمند و خاطره‌انگیز را به دست آورد. گل‌های کین لوئیس پاتر، ویتالیا یانلت و مایکل کایوده، پیروزی را برای زنبورها به ارمغان آورد.

اندروز پس از این بازی در گفت‌وگو با برنامه «مچ آو د دی» از نمایش تیمش تمجید کرد و اظهار داشت:«واقعاً از عملکرد تیم راضی‌ام. احساس می‌کردم که چنین نمایشی از ما انتظار می‌رفت، هرچند که بعد از یک دوره پیش‌فصل هیچ‌گاه نمی‌توان با قطعیت پیش‌بینی کرد چه پیش خواهد آمد.

واقعیت این است که در اولین دیدار فصل، امکان دارد تمامی چیزها به سرعت دچار تغییر شوند. اما این چند هفته اخیر، حس مثبتی نسبت به روند همگامی تیم داشتم و از عملکردمان کاملاً رضایت‌مند بودم.

شور و نشاط هواداران ما امروز بی‌نظیر بود. بین تیم و هواداران ارتباط خاصی وجود دارد که بسیار مؤثر واقع می‌شود. به عقیده من، ما بازی را به خوبی آغاز کردیم و هواداران نیز به‌خوبی از تیم حمایت کردند. هدف ما این است که هیچ‌گاه از تلاش دست نکشیم و تا آخرین لحظه به صورت مداوم ادامه بدهیم. امروز واقعاً به مانند یک تیم واقعی عمل کردیم.»