هنوز چهارمین دقیقه از نبرد بین استقلال و سپاهان به انتها نرسیده بود که یاسر آسانی با حرکتی زیبا دروازه تیم طلایی‌پوش اصفهانی را گشود و تنها شش دقیقه بعد، اسماعیل قلی‌زاده برتری آبی‌ها را به دو گل افزایش داد.

گل‌های آسانی و قلی‌زاده ناخواسته یادآور خاطرات تلخ آخرین رویارویی استقلال و سپاهان برای حسین حسینی شد. این دو تیم در یازدهم دی ماه سال گذشته برای آخرین بار به میدان آمده بودند که استقلال موفق به سرنگونی میزبان خود با نتیجه ۲-۱ شد. در آن بازی، یاسر آسانی از نقطه پنالتی دروازه سپاهان را گشود و اسماعیل قلی‌زاده نیز در دقایق پایانی گل دوم آبی‌پوشان را به ثبت رساند.

شلیک‌های این دو بازیکن و اثرگذاری آن‌ها روی حسین حسینی، یکشنبه شب دوباره تکرار شد و در عرض ده دقیقه، آرزوهای گلر سابق استقلال برای درخشش در برابر تیم سابقش را تخریب کردند.

بیشتر بخوانید:  استقلالی‌ها حسینی را تشویق کردند