طبق اطلاعات به‌دست‌آمده از خبرگزاری خبرآنلاین و گزارش‌های دیجیاتو، بررسی‌های میدانی خبرنگار ما به همراه نظرات متعدد از سوی مردم حاکی از آن است که موقعیت مکانی کاربران در نقاط مختلف پایتخت با دقت کافی همراه نیست و با پرش و خطا مواجه می‌شود؛ این مسأله مشکلاتی را برای تاکسی‌های اینترنتی در راستای یافتن مسیر به وجود آورده است.

در چنین شرایطی، موقعیت کاربران بر روی نقشه با مکان واقعی آن‌ها تطابق ندارد و همچنین به‌طور مداوم دچار تغییر می‌شود، که نتیجه آن عدم توانایی مسیریاب‌ها در ارائه مسیرهای دقیق می‌باشد.

تحقیقات میدانی به همراه گزارش‌های کاربران به وضوح نشان‌دهنده گسترش این مشکل است. مصرف‌کنندگان از بروز موقعیت‌های نادرست، زمان تأخیر در شناسایی مکان و ناکامی مسیریاب‌ها در به‌روزرسانی مسیرها خبر می‌دهند.

دسترسی به GPS در تهران از زمان آغاز بحران در اسفند ماه سال گذشته تا به امروز به حالت پایدار نرسیده و به ویژه در برخی مناطق، این سیستم به صورت مداوم با اختلال مواجه است. با وجود اینکه شدت این اختلال در زمان‌های مختلف متفاوت بوده، اما مشکل به‌طور مداوم وجود دارد و در برخی ساعات به طرز محسوسی افزایش می‌یابد.

این شرایط به‌ویژه برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ زیرا بخش عمده‌ای از فرآیند پذیرش و اجرای سفر در این پلتفرم‌ها به دقت در موقعیت‌یابی و مسیریابی وابسته است. تعدادی از رانندگان در مواقعی که GPS از کار می‌افتد یا اطلاعات نادرست نمایش داده می‌شود، ناگزیر به کمک گرفتن از مسافران برای یافتن مقصد یا مسیر صحیح می‌شوند.

۲۲۷۲۲۷