فیفا پس از تسویه حساب با میودراگ بوژوویچ، دیان میرالوویچ، ساشا پتروویچ، کاینا نونس، ساویو روبرتو، تیوی بیفوما و دیمیتریوس، به باشگاه استقلال خوزستان اجازه داد تا پنجره‌های نقل و انتقالاتی بسته خود را باز کند و آبی‌پوشان خوزستانی بتوانند پس از دو فصل، از امکانات جذب بازیکن جدید بهره‌مند شوند.

پرونده‌های شکایتی که مربیان و بازیکنان خارجی سابق این تیم به ثبت رسانده بودند، منجر به مسدود شدن سه پنجره نقل و انتقالاتی برای آبی‌های اهواز شده بود.

اکنون که پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان گشوده شده، امیر خلیفه اصل این فرصت را دارد تا در ادامه رقابت‌های لیگ از بازیکنان تازه جذب شده خود استفاده کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که محمد سلطانی‌مهر، فرزاد جعفری، عباس شرفی، مجتبی حقدوست، امین رضایی و آرمان مردانی تا کنون به جمع بازیکنان استقلال خوزستان افزوده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: جدول لیگ برتر| تغییر صدرنشین و پیدایش رقیب جدید برای استقلال و پرسپولیس