به نقل از ورزش سه، لوئیس انریکه، سرمربی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن، از بازیکنانش طلب کرد که برای حفظ عنوان قهرمانی لیگ فرانسه، به موفقیت‌های فصل گذشته بسنده نکنند و به این نکته تأکید کرد که تیمش باید هر روز و در هر مسابقه با جدیت و تلاش فراوان، برای دستیابی به افتخار کوشش کند.

پاری‌سن‌ژرمن دیروز یکشنبه در نخستین بازی فصل جدید لیگ فرانسه با تیم رن به تساوی 2-2 رسید؛ این مسابقه که قرار بود در ورزشگاه پارک دو پرنس برگزار شود، به زمین رن منتقل گردید.

تیم پاریس در نیمه اول این دیدار نمایش چندان خوبی نداشت و دو گل عقب افتاد. انریکه در میانه مسابقه، عثمان دمبله و خویچا کواراتسخلیا را تعویض کرد و به جای آنها، دو خرید جدید تیمش یعنی میکا گوتس بلژیکی و فران تورس اسپانیایی را به میدان فرستاد.

تورس، که به تازگی از بارسلونا به پاری‌سن‌ژرمن پیوسته و در فینال جام جهانی 2026 گل پیروزی اسپانیا را به ثمر رسانده بود، در نیمه دوم دو گل به ثمر رساند و تیمش را از شکست نجات داد.

انریکه در خصوص فصل جدید که پاری‌سن‌ژرمن در آن باید از عناوین قهرمانی‌اش در لیگ فرانسه و لیگ قهرمانان اروپا دفاع کند، ابراز داشت: "این فوتبال است. پاریس هیچ‌چیزی کسب نکرده است، هیچ چیز."

او ادامه داد: "اگر به موفقیت‌های پیشین خود فکر کنید، دیگر هیچ به دست نخواهید آورد. هیچ‌کدام از آنها به عنوان دستاورد در نظر گرفته نمی‌شود. باید هر روز در هر مسابقه و هر تمرین نشان دهید که آماده هستید. در غیر این صورت، به راحتی ممکن است دچار آرامش بی‌جا شوید و این می‌تواند آغاز سقوط شما باشد."

پاری‌سن‌ژرمن که در ماه جاری موفق به فتح سوپرجام اروپا شده، در سوپرجام فرانسه برابر لنس شکست خورده و در نیمه اول دیدار با رن نیز با چالش‌های زیادی روبرو گردید.

با این حال، ورود تورس به تغییر وضعیت کمک کرد. مهاجم اسپانیایی که به جای دمبله به میدان آمده بود، با زدن دو گل، تیمش را از شکست نجات داد.

انریکه درباره عملکرد تورس اظهار داشت: "عملکردش بد نبود، درست است؟ او دو گل زد. اما من به تمامی بازیکنانی که در این مسابقه بسیار سخت شرکت کرده بودند افتخار می‌کنم. ما در نیمه اول به کنترل بازی رن با مشکلات زیادی روبرو بودیم."

سرمربی پاری‌سن‌ژرمن در مورد نخستین نمایش تورس گفت: "ما بازیکنان را برای یک مسیر طولانی انتخاب می‌کنیم. این تجربه برای او بسیار مثبت است و ما واقعا از این بابت خوشحالیم."

انریکه افزود: "ما همواره تلاش می‌کنیم تا برای هر مسابقه بهترین بازیکنان و ترکیب را انتخاب کنیم. برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نسبت به فصل گذشته، رقابتی سخت‌تر وجود خواهد داشت و این دقیقاً همان چیزی است که ما خواهان آنیم."

او در پایان در خصوص عملکرد پاری‌سن‌ژرمن در عرصه نقل و انتقالات اظهار کرد: "ما پنجره نقل و انتقالات خوبی داشتیم و همچنان برای موقعیت‌های مختلف آماده هستیم. همه از دشواری ادامه کسب پیروزی اطلاع دارند و کاملاً مشخص است که ما هنوز باید پیشرفت نماییم."