بر اساس گزارش ورزش سه، تیم النصر در هفته سوم لیگ روشن عربستان، اقدامی شگرف و بهقول رسانههای عربی، غیرمنتظره انجام داد. زردپوشان ریاض در یک دیدار پرهیجان و پرفراز و نشیب، شکست دو بر صفر خود در خانه الاتفاق را با پیروزی سه بر دو جبران کرده و با روحیهای مثالزدنی، آماده رقابتهای آتی شدند.
بنتو تیم را در تنگنا قرار داد
این مسابقه با حملات تهاجمی النصر آغاز شد، اما در دقیقه ۱۲، شوک بزرگی به تیم میهمان وارد شد. بنتو، دروازهبان برزیلی النصر، به دلیل خروج ناموفق از محوطه جریمه و ارتکاب خطای آشکار روی موسی دمبله، با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شد و در نتیجه، تیمش به سرعت ۱۰ نفره شد. این اخراج، کادر فنی النصر را وادار به انجام تعویضی زودهنگام کرد و عبدالرحمن العتیبی به جانشینی آنجلو به میدان آمد تا جایگزین دروازهبان شود.
فشار مستمر الاتفاق و دو گل پیاپی
میزبان با بهرهگیری از برتری عددی خود، در دقیقه ۳۱ به گل دست یافت. ضربه زیبای دودا از پشت محوطه جریمه، به نقطه بالای دروازه رفته و النصر را در وضعیت دشواری قرار داد.
پیش از پایان نیمه اول، برتری الاتفاق به دو گل رسید. در دقیقه سوم وقتهای تلفشده، آلوارو مدران با شوتی محکم و دقیق از پشت محوطه جریمه، پاس یاسر الشمری را به گل دوم توافق تبدیل کرد تا النصر با یک باخت سنگین دو بر صفر، به رختکن برود.
تعویض رونالدو و آغاز طوفانی از النصر
النصر در شروع نیمه دوم با روحی تازه به میادین آمد و در تصمیمی جالب، کریستیانو رونالدو را با عبدالله الخیبری عوض کرد. زردپوشان از دقایق آغازین نیمه دوم، چهرهای کاملاً تهاجمی را به نمایش گذاشتند و اینیگو مارتینز در دقیقه ۵۳ با ضربهای تماشایی تیرک دروازه حریف را به لرزه درآورد و دقایقی بعد شوت ژوائو فلیکس توسط دروازهبان مهار شد.
سرانجام فشار سنگین حملات النصر در دقیقه ۷۴ به ثمر نشسته و پاس عمیق و دقیقی از فلیکس به سادیو مانه رسید. ستاره سنگالی با فراری سریع به داخل محوطه جریمه و ضربهای شلیکشده با پای راست، اختلاف را به حداقل رساند.
سه دقیقه بعد، ارسال کرنر ژوائو فلیکس با ضربه دقیق عبدالاله العمری از فاصله نزدیک به درون دروازه رفت تا بازی در اوج هیجان به تساوی ۲ بر ۲ برسد. النصر بعد از این گل نیز دست از تلاش برنداشته و با شدت ادامه داد تا در نهایت با گل سوم، کامبکی شیرین را رقم زده و با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی برسد.
در نیمهای که ستاره اصلیشان کریستیانو رونالدو را در اختیار نداشتند و با ۱۰ نفر بازی کردند، به لطف حملات مداوم، درخشش مانه و همچنین ژوائو فلیکس موفق شدند شکست ۲ بر صفر را به پیروزی ۳ بر ۲ تبدیل کنند.
نظرات کاربران